Bosnia:

Mann skjøt ekskona og la film av drapet ut på Instagram

En mann drepte ekskona si og publiserte en film av drapet rett ut på Instagram, før han drepte to andre og til slutt tok sitt eget liv i Bosnia fredag.

Politistyrker i den lille bosniske byen Gradacac etter drapene fredag. Foto: Armin Durgut / AP / NTB
Politistyrker i den lille bosniske byen Gradacac etter drapene fredag. Foto: Armin Durgut / AP / NTB Vis mer
Publisert

Følg Sol på Facebook!

Drapsmannen publiserte fredag morgen en video på Instagram der han fortalte seerne at de ville få se et drap live, før han skjøt en kvinne i hodet. Kvinnen er senere bekreftet å være hans ekskone. Det kan også høres barnegråt i videoen, som i ettertid har blitt fjernet fra Instagram.

Etter å ha drept sin ekskone i byen Tuzla skal mannen, som var bevæpnet med pistol, ha rømt til den nærliggende byen Gradacac der han skjøt og drepte en far og sønn som gikk på gata.

En politimann i sivil holder en rifle i byen Gradacac. Det ble en større politijakt etter at en mann drepte tre personer i nordøstlige Bosnia fredag. Gjerningsmannen tok til slutt sitt eget liv. Foto: AP / NTB
En politimann i sivil holder en rifle i byen Gradacac. Det ble en større politijakt etter at en mann drepte tre personer i nordøstlige Bosnia fredag. Gjerningsmannen tok til slutt sitt eget liv. Foto: AP / NTB Vis mer

Ifølge en politirapport såret han også en politimann, en annen mann og en kvinne på forskjellige steder i den nordøstlige bosniske byen, før han begikk selvmord kort tid før han ble pågrepet av politiet.

– Jeg har ikke ord som kan beskrive det som har skjedd i Gradacac i dag, sier statsminister Nermin Niksic i Bosnia-Hercegovina om drapene.

Bosniske myndigheter har foreløpig ikke antydet noe motiv for skytingen.

(©NTB)