Mann siktet for elleve hytteinnbrudd i Hafjell

En mann i slutten av 40-årene ble torsdag pågrepet i Oslo, siktet for grovt tyveri og heleri. Han blir fredag framstilt for varetektsfengsling.

Publisert
Sist oppdatert

Følg Sol på Facebook!

Mannen er siktet for å ha stjålet verktøy som sirkelsag, spikerpistol, drill, batterier og ladere, fra flere næringsdrivende i Hafjell. Innbruddene har skjedd onsdag kveld/natt til torsdag fra 11 hytter under oppføring.

Med hjelp fra Oslo politidistrikt kunne Innlandet politidistrikt pågripe mannen og ransake boligen hans i Oslo torsdag.

– Under ransakelsen av boligen ble det funnet store mengder verktøy, og vi jobber med å finne ut om noe av dette kan knyttes til innbruddene i Hafjell, sier politiadvokat Hans Petter Ommedal i Innlandet politidistrikt i en pressemelding.

Politiet har ikke funnet tegn til at det har vært innbrudd i flere hytter, men er interessert i tips i saken. De ønsker både tips om noen har sett noe i området ved Nestingsetra hyttefelt eller om det finnes videoovervåking i området.

(©NTB)

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

SOL er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer