Mann siktet for drapsforsøk i Lillehammer

En kvinne ble natt til lørdag sendt til sykehus med alvorlige skader etter en voldshendelse i Lillehammer. En mann i 30-årene er siktet for drapsforsøk.

Publisert
Sist oppdatert

– Det var fornærmede selv som var melder, forteller politiadvokat Nina Helmersen Østvold ved Innlandet politidistrikt til VG.

Kvinnen ble fraktet til sykehus, men skadene er ikke livstruende.

Politiet mottok melding om voldshendelsen, som skal ha skjedd i en bolig i Lillehammer, ved 03.30-tiden natt til lørdag. Politiet beskriver pågripelsen som udramatisk.

Volden skal ha blitt utført med en gjenstand, skriver politiet i en pressemelding. Østvold vil, av hensyn til etterforskningen, ikke si hvilken type gjenstand dette er.

– Politiet kan bekrefte at det er en relasjon mellom den fornærmede kvinnen og den siktede, heter det videre, men Østvold vil ikke si hva slags relasjon det er snakk om.

Mannen ble sendt til lege og deretter ivaretatt av helsevesenet, opplyser politiet.

Politiadvokaten sier til VG at mannen ikke er avhørt enda og at de har bedt om en foreløpig rettspsykiatrisk vurdering av mannen.

Det er foretatt tekniske undersøkelser på stedet og gjort beslag av flere gjenstander. Etterforskningen vil pågå over helgen, og det vil blant annet bli gjennomført avhør av vitner. Pårørende er varslet, opplyser politiet.

(©NTB)

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

SOL er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer