Mann siktet for drapsforsøk etter knivstikking på Skjetten

Mannen i 50-årene som ble pågrepet etter en alvorlig voldshendelse på Skjetten natt til lørdag, er siktet for drapsforsøk.

Mannen i 50-årene som ble pågrepet etter en alvorlig voldshendelse på Skjetten natt til lørdag, er siktet for drapsforsøk. Han satt søndag i avhør på politihuset i Lillestrøm. Foto: Fredrik Hagen / NTB
Mannen i 50-årene som ble pågrepet etter en alvorlig voldshendelse på Skjetten natt til lørdag, er siktet for drapsforsøk. Han satt søndag i avhør på politihuset i Lillestrøm. Foto: Fredrik Hagen / NTB Vis mer
Publisert

– Det er tatt ut siktelse for drapsforsøk, og det går mot at siktede blir fremstilt for varetektsfengsling mandag, sier politiadvokat Behreng Mirzaei i Øst politidistrikt til Romerikes Blad søndag.

Mannen satt søndag i avhør på politihuset i Lillestrøm. Hans forsvarer, advokat Gunhild Lærum, opplyser at hennes klient forklarer seg for politiet.

– Men i forhold til den siktelsen som foreligger nå, erkjenner han ikke straffskyld, sier Lærum.

Klokka 1.35 natt til lørdag mottok politiet mottok melding fra AMK-sentralen om at en person var knivstukket i en bolig på Skjetten og at skadene var alvorlige.

Den skadde mannen i 30-årene ble kjørt til Ahus. Politiet opplyser at skadene ikke er livstruende.

Både fornærmede og siktede er utenlandske statsborgere og de har en ikke-familiær relasjon til hverandre. Politiet ønsker foreløpig ikke å kommentere hva de mener førte til knivstikkingen, men bekrefter at det skal ha vært en uenighet som eskalerte.

Knivstikkingen skjedde inne i boligen hvor begge har tilhold. Det skal ha oppholdt seg flere personer i boligen da hendelsen fant sted.

(©NTB)

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer