Mann siktet for drapsforsøk etter knivstikking på Skjetten

Mannen i 50-årene som ble pågrepet etter en alvorlig voldshendelse på Skjetten natt til lørdag, er siktet for drapsforsøk.

Mannen i 50-årene som ble pågrepet etter en alvorlig voldshendelse på Skjetten natt til lørdag, er siktet for drapsforsøk. Han satt søndag i avhør på politihuset i Lillestrøm. Foto: Fredrik Hagen / NTB
Mannen i 50-årene som ble pågrepet etter en alvorlig voldshendelse på Skjetten natt til lørdag, er siktet for drapsforsøk. Han satt søndag i avhør på politihuset i Lillestrøm. Foto: Fredrik Hagen / NTB Vis mer
Publisert

– Det er tatt ut siktelse for drapsforsøk, og det går mot at siktede blir fremstilt for varetektsfengsling mandag, sier politiadvokat Behreng Mirzaei i Øst politidistrikt til Romerikes Blad søndag.

Mannen satt søndag i avhør på politihuset i Lillestrøm. Hans forsvarer, advokat Gunhild Lærum, opplyser at hennes klient forklarer seg for politiet.

– Men i forhold til den siktelsen som foreligger nå, erkjenner han ikke straffskyld, sier Lærum.

Klokka 1.35 natt til lørdag mottok politiet mottok melding fra AMK-sentralen om at en person var knivstukket i en bolig på Skjetten og at skadene var alvorlige.

Den skadde mannen i 30-årene ble kjørt til Ahus. Politiet opplyser at skadene ikke er livstruende.

Både fornærmede og siktede er utenlandske statsborgere og de har en ikke-familiær relasjon til hverandre. Politiet ønsker foreløpig ikke å kommentere hva de mener førte til knivstikkingen, men bekrefter at det skal ha vært en uenighet som eskalerte.

Knivstikkingen skjedde inne i boligen hvor begge har tilhold. Det skal ha oppholdt seg flere personer i boligen da hendelsen fant sted.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer