Mann siktet etter skyting på Holmlia i Oslo

En mann er sendt til sykehus med det som trolig er skuddskader etter en skyteepisode på Holmlia rett før midnatt natt til lørdag. En annen mann er pågrepet.

Politiet har store ressurser i området etter melding om at en person hadde skuddskader Politiet er ikke helt sikre på hvor på Holmlia dette har skjedd. Foto: Javad Parsa / NTB
Politiet har store ressurser i området etter melding om at en person hadde skuddskader Politiet er ikke helt sikre på hvor på Holmlia dette har skjedd. Foto: Javad Parsa / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

En mann er siktet for grov kroppsskade etter at en annen mann ble sendt til sykehus etter en skyteepisode på Holmlia i Oslo lørdag kveld.

Mannen har ifølge politiet skader i overkroppen som fremstår som skuddsår, men han ikke er livstruende skadd. Han ble sendt til sykehus med det som trolig er skuddskader etter en skyteepisode på Holmlia rett før midnatt natt til lørdag.

Ved halv ett-tiden natt til lørdag meldte politiet at de hadde kontroll på en mann og at vedkommende hadde status som mistenkt. Lørdag morgen opplyser politiet til NRK at mannen er siktet for grov kroppsskade.

Politiet har store ressurser i området etter melding om at en person hadde skuddskader Politiet har opplyst at de ikke her helt sikre på hvor på Holmlia dette har skjedd, men det er satt opp sperrebånd ved Lusetjernveien. Foto: Javad Parsa / NTB
Politiet har store ressurser i området etter melding om at en person hadde skuddskader Politiet har opplyst at de ikke her helt sikre på hvor på Holmlia dette har skjedd, men det er satt opp sperrebånd ved Lusetjernveien. Foto: Javad Parsa / NTB Vis mer

Begge de involverte er menn i 20-årene.

– Han er ikke livstruende skadd, sier krimleder Trine Jorkjen i Oslo-politiet til NRK om den fornærmede i saken lørdag morgen.

Politiet var til stede med store ressurser på Holmlia natt til lørdag.

Bakgrunnen for voldshendelsen er ukjent. Naboer skrev på Facebook at de hørte tre eller fire smell.

Vi bryr oss om ditt personvern

SOL er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer