Mann savnet etter å ha falt i elva i Skjåk

En stor redningsaksjon pågår etter at en person falt ut i Polfossen i Skjåk kommune i Innlandet onsdag kveld.

Publisert

Personell fra politiet, brannvesenet og Røde Kors bidrar i søket, i tillegg til en dronefører. I tillegg har luftambulanse bistått i søket.

Sivilforsvaret er torsdag morgen på plass for å bistå, samt er ressurspersoner for elveredning på vei til stedet, opplyser politiet til NTB klokken 6.

– Det var personer som var sammen med mannen som nå er savnet som meldte det inn, sier operasjonsleder Kristian Bjaanes til NTB.

Mannen falt ut i fossen og ble tatt av vannmassene i elva Otta onsdag kveld. Politiet fikk melding om hendelsen klokken 23.24.

– Det er veldig stor vannføring og det gjør leteaksjonen krevende. Vi søker fra Polfossen og nedover, det blir fortløpende vurdert hvor langt nedover elva vi skal lete, sier Bjaanes.

Kommunens kriseteam er iverksatt, og vil ivareta personene som var sammen med mannen da han falt uti vannet, skriver VG.

(©NTB)

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

SOL er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer