Mann pågrepet og siktet for drap i Florø

En mann er pågrepet og siktet for å ha drept en mann i Florø, opplyser politiet.

Publisert

– Kriminalteknikere, flere etterforskere og påtaleansvarlig har reist til Florø og vil jobbe fra Flora politistasjon. Innledende kriminaltekniske undersøkelser starter i leiligheten der mannen ble funnet i kveld og fortsetter onsdag, opplyser politiet tirsdag kveld.

Politiet opplyser at de har pågrepet en mann i forbindelse med saken. Han er siktet for drap og ble presentert for siktelsen, men det lar seg ikke gjøre å avhøre ham tirsdag kveld, ifølge politiet.

Fant bevisstløs mann

– Politiet vil forsøke å avhøre mannen onsdag sammen med oppnevnt forsvarer, Stig Nybø. Politiet vil ikke gå nærmere inn på eller kommentere bakgrunn for siktelsen før siktede er avhørt.

Politiet dro til et hus i Florø i forbindelse med en annen sak, og der fant de en bevisstløs mann. Helsepersonell ble tilkalt og startet førstehjelp, men livet sto ikke til å redde. Mannen ble erklært død på stedet.

Skader

– Omstendighetene på stedet og skader på mannen gjør at politiet har startet etterforskning av mistenkelig dødsfall, opplyste Vest politidistrikt i en pressemelding tirsdag ettermiddag.

Politiet vil foreløpig ikke si noe om hva slags skader mannen hadde.

Den døde skal obduseres ved Gades Institutt i Bergen.

(©NTB)

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på sol.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.