Mann pågrepet med kniv ved slottet i Stockholm

En beruset mann med kniv ble pågrepet ved slottet i Stockholm midt under feiringen av kong Carl Gustafs 50-årsjubileum, opplyser svensk politi.

Kong Carl Gustaf og dronning Silvia vinker til tilskuere foran Slottet etter en kortesje med hest og kjerre og båt gjennom sentrum av Stockholm lørdag i forbindelse med kong Carl XVI Gustafs 50-årsjubileum på tronen. Foto: Jonas Ekströmer / TT / NTB
Kong Carl Gustaf og dronning Silvia vinker til tilskuere foran Slottet etter en kortesje med hest og kjerre og båt gjennom sentrum av Stockholm lørdag i forbindelse med kong Carl XVI Gustafs 50-årsjubileum på tronen. Foto: Jonas Ekströmer / TT / NTB Vis mer
Publisert

Ifølge politiet forsøkte mannen å ta seg forbi sperringene som var satt opp ved slottet i forbindelse med festlighetene.

Mannen var kraftig beruset da han ble pågrepet ved lunsjtider lørdag, og da de kontrollerte ham, oppdaget politiet at mannen bar på en kniv, skriver Göteborgs-Posten.

Politiet vet foreløpig ikke om mannen hadde noe motiv for handlingene.

– Vi har ikke kunnet avhøre mannen, siden han først må sove av seg rusen. Hans ambisjoner, drifter eller lignende kjenner vi foreløpig ikke til, sier pressetalsperson Rebecca Landgren i Stockholm-politiet til Aftonbladet.

Mannen er mistenkt for brudd på knivloven.

(NTB)

Vi bryr oss om ditt personvern

SOL er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer