Mann pågrepet for fire drap, flere angrep og ran i California

En 33-åring er pågrepet for å ha ranet, angrepet og drept fire personer og såret to andre med kniv i Orange County i California, opplyser politiet.

Politiet i Garden Grove på et av åstedene for knivangrep, trolig utført av en 33 år gammel mann onsdag kveld. Foto: Alex Gallardo / AP / NTB scanpix
Politiet i Garden Grove på et av åstedene for knivangrep, trolig utført av en 33 år gammel mann onsdag kveld. Foto: Alex Gallardo / AP / NTB scanpix Vis mer
Publisert

Mannen fra Garden Grove var på vei ut av en 7-Eleven da han ble pågrepet. Han overga en kniv og et skytevåpen.

Våpnene hadde han tatt fra en sikkerhetsvakt, for øvrig et av drapsofrene, før han i løpet av to timer onsdag ettermiddag utførte en rekke kriminelle handlinger, opplyser politiet.

Ifølge politiet virker volden tilfeldig, ofrene og stedene vilkårlig utvalgt, med ingen andre kjente motiver så langt enn «ran, hat og drap», opplyser politioffiser Carl Whitney ved politiet i Garden Grove på en pressekonferanse.

– Vi vet at denne mannen var full av sinne og at han påførte mange mennesker skade i kveld, sier Whitney.

(©NTB)

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer