Mann pågrepet for drapsforsøk etter at fem ble skadd i Helsingborg

En mann i 50-årene er pågrepet og mistenkt for drapsforsøk etter at fem menn ble skadd i Helsingborg i Skåne mandag kveld.

Politi på plass ved Västra Sandgatan i Helsingborg etter melding om skyting. Minst fem personer er skadd, ifølge politiet. Foto: Johan Nilsson/TT/NTB
Politi på plass ved Västra Sandgatan i Helsingborg etter melding om skyting. Minst fem personer er skadd, ifølge politiet. Foto: Johan Nilsson/TT/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Fem menn ble skadd i bråk på Västra Sandgatan mandag kveld. Politiet ble varslet om saken like før klokken 20.30. Gjennom natten ble et 30-talls personer avhørt. Politiet har også gjort en del beslag.

De fem ble sendt til sykehus med stikk- eller kuttskader, og en av dem hadde muligens en skuddskade, uttalte politiet mandag kveld. Det dreier seg om både alvorlige og lette skader.

Det kom også melding om mulig skyting, men politiet har ennå ikke fått klarlagt om det ble avfyrt skudd, skriver Helsingborgs Dagblad.

Akuttmottaket ved byens sykehus ble sperret av for å gi de ansatte arbeidsro, uttalte politiet mandag kveld.

To biler kolliderte i nærheten av stedet der de fem ble skadd. Politiet tror det er sammenheng mellom hendelsene.

(©NTB)

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

SOL er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer