Mann pågrepet etter voldshendelse i Stavanger

En mann ble natt til lørdag sendt til sykehus i Stavanger med stikkskader. En annen mann er pågrepet, siktet for grov kroppsskade.

Publisert
Sist oppdatert

Voldshendelsen skjedde utendørs i Sundelia i Kvernevik. Mannen ble sendt til Stavanger universitetssjukehus for behandling av stikkskader.

– Politiet har pågrepet en mann som er siktet for grov kroppsskade. Han ble pågrepet uten dramatikk og vil bli avhørt i løpet av dagen, skriver politiadvokat Anne Marthe Møinichen i Sørvest politidistrikt i en pressemelding.

Hun legger til at det er for tidlig å gå i detaljer om hendelsesforløpet.

Ifølge Stavanger Aftenblad ble den fornærmede mannen knivstukket i armene.

– Det er ikke snakk om livstruende skader. Han er påført stikkskader og har det vondt, sier mannens bistandsadvokat, Hans Marius Thorsnæs, til Aftenbladet.

De involverte mennene, som begge er i 30-årene, skal være kjent av politiet fra tidligere. Ifølge Thorsnæs har hans klient i korte trekk forklart hva foranledningen til voldsepisoden var, men han ønsker ikke å si noe om dette til pressen.

Det er ikke kjent hvordan den pågrepne mannen stiller seg til siktelsen.

Politiet fikk melding om hendelsen klokken 2.34 natt til lørdag.

(©NTB)

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

SOL er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer