Annonse

Skyting i Oslo

Mann pågrepet etter skyting i Oslo sentrum

Politiet har pågrepet en mann som mistenkes for å ha avfyrt flere skudd i Oslo sentrum. En mann er skadd og sendt til Ullevål.

Politiet rykket ut til melding om at det var avfyrt skudd i Oslo sentrum. En mann er skadd, og politiet har kontroll på en mistenkt. Foto: Fredrik Hagen / NTB scanpix
Politiet rykket ut til melding om at det var avfyrt skudd i Oslo sentrum. En mann er skadd, og politiet har kontroll på en mistenkt. Foto: Fredrik Hagen / NTB scanpix Vis mer

Det er uklart hvor alvorlige skader det er snakk om.

– En mistenkt ble pågrepet klokken 5.49, en drøy halvtime etter at første melding kom inn, sier operasjonsleder Sven Christian Lie i Oslo politidistrikt til NTB.

Politiet fikk først melding klokken 5.13 om at en blodig person var kommet inn i en butikk i sentrum. Ifølge Dagbladet dreier det seg om en døgnåpen Joker-butikk i Tollbugata.

– Kort tid etter hørte politiet et nytt skudd. Vi fant ut hvor det kom fra og tok oss inn i en leilighet der vi pågrep en antatt gjerningsperson, sier innsatsleder Tore Barstad til NTB.

Politiet opplyser ved 8-tiden fredag at dette skjedde i Nedre slottsgate.

Politiet antar den mistenkte avfyrte mellom tre og fem skudd til sammen. Politiet avfyrte også skudd mot en dør for å komme seginn i leiligheten.

Den mistenkte er også innlagt på sykehus med uavklart skadeomfang. Politiet har kontroll på våpenet de tror ble brukt.

Politiet har ingen flere mistenkte i saken.

(©NTB)

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder

Ellos rabattkoderLensway rabattkoderApollo rabattkoderRoom21 rabattkoderSportamore rabattkoder