Mann pågrepet etter knivstikking i Oslo

Virker helt uprovosert.

Politiet fører bort en person som er mistenkt for å ha knivstukket en kvinne i Fagerheimgata i Oslo. Foto: Fredrik Hagen / NTB
Politiet fører bort en person som er mistenkt for å ha knivstukket en kvinne i Fagerheimgata i Oslo. Foto: Fredrik Hagen / NTB Vis mer
Publisert

En kvinne er knivstukket i Fagerheimgata på Grünerløkka i Oslo. En mann er pågrepet i saken. Ifølge politiet kan voldsepisoden framstå som uprovosert.

Oslo-politiet ble varslet om hendelsen av AMK-sentralen.

Meldingen om knivstikkingen kom like etter klokka 23 mandag kveld. Snaut to timer senere kom meldingen om at en mann var pågrepet i en leilighet i nærheten av åstedet.

Kvinnen, som ikke betegnes som livstruende skadd, er ikke kjent av politiet fra før, forteller innsatsleder Brian Skotnes til NTB.

– Mannen er brakt inn av politiet, og han er noe, men ikke veldig godt kjent av oss. Det er ingen relasjon mellom ham og kvinnen, etter det vi vet per nå, og angrepet kan sies å framstå som noe uprovosert, forteller han.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

SOL er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer