Mann pågrepet etter knivstikking i Oslo

En mann ble knivstukket på åpen gate i Bredtvetveien i Groruddalen i Oslo søndag kveld. Han er ikke livstruende skadd. En mann er pågrepet.

Politiet søker etter flere gjerningspersoner etter at en mann i 30-årene ble knivstukket på åpen gate i Bredtvetveien i Groruddalen nordøst i Oslo søndag kveld. Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix
Politiet søker etter flere gjerningspersoner etter at en mann i 30-årene ble knivstukket på åpen gate i Bredtvetveien i Groruddalen nordøst i Oslo søndag kveld. Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix Vis mer
Publisert

Politiet meldte først at mannen i 30-årene var blitt skutt, men i en Twitter-melding klokken 02.20 natt til mandag opplyser politiet at undersøkelsene på sykehuset viser at han er stukket med kniv.

Klokken 02.55 meldte politiet at én person er pågrepet i saken og kjørt til arresten.

– Vedkommende er en mann som vi setter i forbindelse med hendelsen. Vi kommer til å avhøre den pågrepne og også foreta ytterligere avhør av den fornærmede, sier operasjonsleder Christian Krohn Engeseth i Oslo politidistrikt til NTB.

Fluktbil funnet

I forbindelse med pågripelsen har politiet også tatt beslag i en bil som de regner med er fluktbilen.

– Den vil bli undersøkt nærmere. Vi har også avsluttet våre krimtekniske undersøkelser på selve stedet for hendelsen, og jobber nå med innhenting av videoopptak fra stedet, sier Krohn Engeseth.

Politiet fikk beskjed om hendelsen klokken 23.01 søndag kveld. Mannen fikk behandling av ambulansepersonell på stedet og ble deretter kjørt til Ullevål sykehus.

– Ikke livstruende

– Han er til behandling på sykehuset og er ikke livstruende skadd. Vi har kunnet ta et innledende avhør av ham, og han har gitt opplysninger som gjør at vi begynner å danne oss et bilde av hendelsesforløpet, sier Krohn Engeseth

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer