Mann pågrepet etter å ha banket opp taxisjåfør

En mann i 20-årene er pågrepet i Porsgrunn, etter at han banket opp en taxisjåfør natt til søndag. Sjåføren ligger på sykehus.

Publisert

Politiet fikk først melding om voldshendelsen klokken 5 søndag morgen, skriver Telemarksavisa.

– Meldingen gikk ut på at en taxisjåfør hadde blitt skadet av en kunde som ikke ville betale. Sjåføren ankom legevakt og ble derifra sendt videre med ambulanse til sykehuset i Skien, sier operasjonsleder Ole Kamben i Sørøst politidistrikt.

Taxisjåføren skal ha blitt slått og sparket mens han lå nede, og fikk skader både i hodet, ansiktet og på andre steder av kroppen.

Mannen i 20-årene, som ble pågrepet søndag ettermiddag, sitter nå i politiets varetekt, og han er ennå ikke blitt avhørt. Det er foreløpig ikke kjent hvordan mannen stiller seg til skyldspørsmålet.

(©NTB)

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på sol.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.