Mann og kvinne pågrepet og siktet etter drap i Stavanger

En mann og en kvinne er pågrepet og siktet for drap eller medvirkning til drap etter at en mann ble funnet død i en leilighet i Stavanger lørdag.

En mann og en kvinne pågrepet og siktet etter drap i Stavanger.Foto: Carina Johansen / NTB
En mann og en kvinne pågrepet og siktet etter drap i Stavanger.Foto: Carina Johansen / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Politiet opplyser at en mann i 30-årene og en kvinne i 50-årene er pågrepet. De er siktet for drap eller medvirkning til drap etter at en mann i 40-årene ble funnet død i en leilighet i Stavanger lørdag kveld.

– De to ble pågrepet i en politiaksjon cirka klokken 2 i natt, sier politiadvokat Marita Hagen i Sørvest politidistrikt.

I en pressemelding mandag opplyser politiet at de har etterforsket saken med store ressurser siden drapet lørdag kveld.

– Kriminalteknikere har arbeidet på stedet der den avdøde ble funnet, og det er også gjennomført en rekke avhør av vitner og en rundspørring, skriver Sørvest politidistrikt.

Det var ved 18.30-tiden lørdag kveld at politiet fikk melding om en alvorlig voldshendelse i en leilighet i Stavanger sentrum. Politiet fant en mann i leiligheten som etter kort tid ble erklært død. Ikke lenge etter ble en mann i 30-årene siktet for drap.

Hagen opplyser at både fornærmede og den siktede mannen er kjenninger av politiet, og at begge er norske statsborgere.

Ifølge VG var både den avdøde og den siktede mannen knyttet til det lokale rusmiljøet. De skriver også at mannen ble skutt og utsatt for grov vold, men dette er ikke bekreftet av politiet.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

SOL er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer