Mann og kvinne funnet døde på Kolbotn – politiet har startet drapsetterforskning

Et ektepar ble natt til onsdag funnet døde i en leilighet på Kolbotn. Politiet tror ikke det er andre involverte i hendelsen.

Politiet har rykket ut etter at en mann og en kvinne ble funnet døde på Kolbotn natt til onsdag. Politiet har startet drapsetterforskning, men er foreløpig sparsomme med opplysninger om saken. Foto: Annika Byrde / NTB
Politiet har rykket ut etter at en mann og en kvinne ble funnet døde på Kolbotn natt til onsdag. Politiet har startet drapsetterforskning, men er foreløpig sparsomme med opplysninger om saken. Foto: Annika Byrde / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Politiets operasjonssentral fikk melding via AMK om en alvorlig voldshendelse i en leilighet på Kolbotn klokken 1.16.

Politi og ambulanse rykket umiddelbart ut til stedet. Der ble det funnet to voksne personer med store skader. Begge ble bekreftet døde på stedet. De avdøde er mann og kone, opplyser politiet.

– Tekniske og taktiske undersøkelser har påbegynt og vil fortsette utover morgenen og dagen, opplyser politiet.

Politiet opplyser at de vil komme med en oppdatering om saken i løpet av formiddagen, trolig klokken 11. De har foreløpig ingen flere opplysninger å gi.

– Av hensyn til den pågående etterforskningen har vi foreløpig ingen opplysninger å gi om dødsårsak eller drapsvåpen, skriver politiet.

(NTB)

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

SOL er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer