Mann mistenkt for voldtekt av norsk kvinne i Thailand pågrepet

Thailandsk politi har pågrepet og siktet en thailandsk mann for voldtekt av en norsk kvinnelig turist på ferieøya Koh Phangan i helgen.

Publisert

Den 33 år gamle mannen ble pågrepet mandag kveld lokal tid, dagen etter at han ble sluppet ut av fengsel for narkotikalovbrudd, skriver Nettavisen , som siterer Bangkok Post.

Ifølge politiet viser bilder fra overvåkingskameraer mannen idet han snakker med den 26 år gamle norske kvinnen før hun skal ha blitt voldtatt natt til søndag lokal tid.

Ifølge Bangkok Post har kvinnen forklart politiet at hun lette etter lommeboken sin da 33-åringen tilbød seg å hjelpe henne å finne den. Hun sier hun satte seg på mannens moped men ble kjørt i en annen retning, og at mannen deretter overfalt og voldtok henne før han kjørte av gårde.

Ifølge Khao Sod English har den siktede i avhør innrømmet overgrepet.

(©NTB)

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på sol.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.