Mann med stjålet MC ble sendt til sykehus etter å ha kjørt inn i politibil

En mann på en stjålet motorsykkel forsøkte lørdag ettermiddag å stikke av fra politiet. Forfølgelsen endte da han krasjet inn i en politibil.

Publisert

– Det var et forhold som startet klokken 17.30. Det var en MC-fører på Årum som ikke stanset under en kontroll, sier operasjonsleder Terje Skaftnes i Øst politidistrikt til Fredriksstad Blad.

Politiet fulgte etter motorsykkelen fra Årum i Fredrikstad, før jakten stoppet på Ise i Sarpsborg der motorsyklisten kjørte inn i en politibil rundt 20 minutter senere.

Innsatsleder Arild Skarø i Øst politidistrikt sier til Sarpsborg Arbeiderblad på ulykkesstedet at politibilen sto i ro på tvers i veien, og at motorsyklisten forsøkte å kjøre rundt.

– Motorsykkelen kom i forbindelse med denne manøveren borti politibilen, noe som førte til at føreren mistet kontroll på sykkelen og falt over autovernet på stedet og deretter noen meter ned en skrent, sier Skarø.

Føreren, en mann i 20-årene, er sendt til Sykehuset Østfold Kalnes.

– Han hadde store smerter og mulig brudd, sier Skarø.

Motorsykkelen er registrert stjålet.

(©NTB)

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

SOL er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer