Mann med bånd til Hells Angels funnet død i Sverige

En svensk mann med tette bånd til Hells Angels, som levde med hemmelig identitet fram til han forsvant i november, er funnet død i Malmö.

Publisert

– Han er kjent for oss fra mange år tilbake i tid, men for hva vil jeg ikke gå inn på, sier pressetalsperson Nils Norling i politiet i Malmö.

Liket av 53 år gamle Leif Andersson ble funnet av to arbeidere fra Trafikverket mandag kveld ved 23.30-tiden, nær et vann ved et jernbanespor, ifølge Expressen.

Andersson ble meldt savnet i november i fjor. Politiet antok da at han var bortført, men vil ikke si noe om hvorfor de mistenker dette. Det siste sikre sporet av ham er bilder fra et overvåkingskamera ved Hagstorpsgatan i Malmö 24. november. Da han ble funnet mandag kveld var han iført de samme klærne som på disse bildene.

53-åringen hadde sterke koblinger til motorsykkelklubben Hells Angels. Han var ikke medlem, men sto sterk i klubbens innerste krets, ifølge Expressen.

Siden 2009 hadde han levd under hemmelig identitet på grunn av trusler. Tidligere samme år hadde noen kastet en håndgranat inn i gangen på en bolig i Kävlinge kommune som tilhørte klubben.

Politiet etterforskes saken som drap, men dødsårsaken er ikke bekreftet.

(©NTB)

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på sol.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.