Mann med bånd til Hells Angels funnet død i Sverige

En svensk mann med tette bånd til Hells Angels, som levde med hemmelig identitet fram til han forsvant i november, er funnet død i Malmö.

Publisert

– Han er kjent for oss fra mange år tilbake i tid, men for hva vil jeg ikke gå inn på, sier pressetalsperson Nils Norling i politiet i Malmö.

Liket av 53 år gamle Leif Andersson ble funnet av to arbeidere fra Trafikverket mandag kveld ved 23.30-tiden, nær et vann ved et jernbanespor, ifølge Expressen.

Andersson ble meldt savnet i november i fjor. Politiet antok da at han var bortført, men vil ikke si noe om hvorfor de mistenker dette. Det siste sikre sporet av ham er bilder fra et overvåkingskamera ved Hagstorpsgatan i Malmö 24. november. Da han ble funnet mandag kveld var han iført de samme klærne som på disse bildene.

53-åringen hadde sterke koblinger til motorsykkelklubben Hells Angels. Han var ikke medlem, men sto sterk i klubbens innerste krets, ifølge Expressen.

Siden 2009 hadde han levd under hemmelig identitet på grunn av trusler. Tidligere samme år hadde noen kastet en håndgranat inn i gangen på en bolig i Kävlinge kommune som tilhørte klubben.

Politiet etterforskes saken som drap, men dødsårsaken er ikke bekreftet.

(©NTB)

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer