Haugesund:

Mann løslatt etter mistenkelig dødsfall

Mannen som ble pågrepet etter det mistenkelige dødsfallet i Haugesund natt til søndag, er løslatt, opplyser politiet. Siktede erkjenner ikke straffskyld.

Politiet fikk melding rett før klokka 4 søndag morgen om at en mann i 20-årene var funnet hardt skadd i Haugesund sentrum. Vedkommende døde senere på sykehus. En mann i 30-årene er siktet for å ha hensatt avdøde i hjelpeløs tilstand. Foto: Jan Kåre Ness / NTB
Politiet fikk melding rett før klokka 4 søndag morgen om at en mann i 20-årene var funnet hardt skadd i Haugesund sentrum. Vedkommende døde senere på sykehus. En mann i 30-årene er siktet for å ha hensatt avdøde i hjelpeløs tilstand. Foto: Jan Kåre Ness / NTB Vis mer
Publisert

Følg Sol på Facebook!

– Siktede ble avhørt søndag. Vi har gjennomført en rekke etterforskningsskritt, herunder obduksjon av avdøde, avhør av vitner og åstedsundersøkelser, samt gjort elektroniske beslag og gjennomgått disse. På bakgrunn av det samlede bevisbildet er siktede nå løslatt. Vi ønsker ikke å gå nærmere inn på hendelsesforløpet, sier politiadvokat Christine Kleppa i Sørvest politidistrikt i en pressemelding mandag ettermiddag.

Politiet fikk melding rett før klokka 4 søndag morgen om at en mann i 20-årene var funnet hardt skadd i Haugesund sentrum. Han ble senere samme morgen erklært død på sykehus.

Klokken 11.30 søndag pågrep og siktet politiet en mann i 30-årene i Haugesund sentrum. Vedkommende er siktet for å ha hensatt avdøde i hjelpeløs tilstand. Dødsårsaken er ikke kjent.

Avdøde og den siktede var venner, opplyser politiet videre.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

SOL er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer