Mann kritisk skadd i boligbrann i Sarpsborg

En mann er kritisk skadd etter en boligbrann i Sarpsborg natt til søndag. Han vil bli fløyet til brannskadeavdelingen på Haukeland i Bergen.

Seks personer er evakuert, der én er kritisk skadd og kjørt til Sykehuset i Østfold Kalnes etter en boligbrann i Sarpsborg natt til søndag. Foto: Fredrik Hagen / NTB
Seks personer er evakuert, der én er kritisk skadd og kjørt til Sykehuset i Østfold Kalnes etter en boligbrann i Sarpsborg natt til søndag. Foto: Fredrik Hagen / NTB Vis mer
Publisert

I alt seks personer ble evakuert fra den brennende boligen i Greåkerveien i Sarpsborg natt til søndag. Brannen i det eldre trehuset ble oppdaget av en politipatrulje som tilfeldigvis kjørte forbi klokken 2.36.

Brannen skal ha startet i første etasje. Politiet sier de ikke har mistanke om ildspåsettelse, men sier det er for tidlig å uttale seg om brannårsaken.

– Fem er uskadd, men en mann som vurderes å ha kritiske skader er sendt til sykehuset på Kalnes i Sarpsborg. Han vil bli sendt videre til brannskadeavdelingen på Haukeland universitetssjukehus i Bergen, forteller operasjonsleder Finn Håvard Aas i Øst politidistrikt til NTB søndag morgen.

Han sier at brannmannskapene hadde fått kontroll over situasjonen ved 3.20-tiden. Søndag morgen arbeidet brannvesenet med etterslokking på stedet. Boligen har fått store skader i brannen. Det er tre boenheter på adressen.

– Det er registrert sju personer på adressen, men den siste oppholder seg i utlandet, sier operasjonslederen.

(©NTB)

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer