Mannen som ble hentet opp av vannet i Trondheim sentrum, er kritisk skadd, ifølge politiet. Foto: Joakim Halvorsen / NTB scanpix.
Mannen som ble hentet opp av vannet i Trondheim sentrum, er kritisk skadd, ifølge politiet. Foto: Joakim Halvorsen / NTB scanpix. Vis mer

Mann kritisk skadd etter å ha blitt hentet opp av vannet i Trondheim

En mann ble lørdag ettermiddag kjørt til St. Olavs hospital med kritiske skader etter at han ble hentet opp av vannet ved havnen i Trondheim sentrum.

Publisert

Politiet fikk melding om ulykken like etter klokken 16.

Mannen ble funnet i vannet like ved en vannscooter, og politiet antar at mannen var føreren av vannscooteren. Mannen mottok livreddende behandling på stedet før han så ble kjørt videre til sykehus.

– Vi avhører vitner og forsøker å skaffe oss oversikt over hendelsesforløpet, sier operasjonsleder Stig Roger Olsen i Trøndelag politidistrikt til NTB.

De pårørende er ikke varslet, opplyser Olsen.

(©NTB)

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på sol.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.