Politiet jobber på stedet etter at en mann ble skadd i en arbeidsulykke på Mjåvann industriområde i Kristiansand torsdag. Foto: Tor Erik Schrøder / NTB scanpix
Politiet jobber på stedet etter at en mann ble skadd i en arbeidsulykke på Mjåvann industriområde i Kristiansand torsdag. Foto: Tor Erik Schrøder / NTB scanpix Vis mer

Mann fastklemt etter ulykke

Mann kom i klem i arbeidsulykke på Måjvann i Kristiansand

En mann er sendt i ambulanse til Sørlandet sykehus etter å ha blitt skadd i en arbeidsulykke i Mjåvannsvegen, like utenfor Kristiansand torsdag morgen.

Publisert

En mann er sendt i ambulanse til Sørlandet sykehus etter å ha blitt skadd i en arbeidsulykke i Mjåvannsvegen, like utenfor Kristiansand torsdag morgen.

Mannen er kommet i klem mellom en lastebil og en annen maskin, og kjøres med ambulanse til Sørlandet sykehus, opplyser politiet.

– Fokus nå er å redde liv, og ta vare på de andre som har vært involvert på stedet, sier operasjonsleder Eyvind Formo i Agder politidistrikt til NTB.

Politiet meldte om hendelsen på Twitter like før klokken 8 torsdag morgen. De mottok meldingen fra AMK klokken 07.54.

Mjåvannsvegen er et industriområde i Songdalen kommune.

Ved halv ni-tiden var nødetatene ankommet stedet, hvorpå det ble foretatt livreddende førstehjelp.

Verken politiet i Agder eller brannvesenet kjenner årsaken til ulykken. Kriminalteknikere er på stedet, og politiet vil jobbe videre med teknisk og taktisk etterforskning.

(©NTB)

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på sol.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.