Mann fastklemt etter ulykke

Mann kom i klem i arbeidsulykke på Måjvann i Kristiansand

En mann er sendt i ambulanse til Sørlandet sykehus etter å ha blitt skadd i en arbeidsulykke i Mjåvannsvegen, like utenfor Kristiansand torsdag morgen.

Politiet jobber på stedet etter at en mann ble skadd i en arbeidsulykke på Mjåvann industriområde i Kristiansand torsdag. Foto: Tor Erik Schrøder / NTB scanpix
Politiet jobber på stedet etter at en mann ble skadd i en arbeidsulykke på Mjåvann industriområde i Kristiansand torsdag. Foto: Tor Erik Schrøder / NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

En mann er sendt i ambulanse til Sørlandet sykehus etter å ha blitt skadd i en arbeidsulykke i Mjåvannsvegen, like utenfor Kristiansand torsdag morgen.

Mannen er kommet i klem mellom en lastebil og en annen maskin, og kjøres med ambulanse til Sørlandet sykehus, opplyser politiet.

– Fokus nå er å redde liv, og ta vare på de andre som har vært involvert på stedet, sier operasjonsleder Eyvind Formo i Agder politidistrikt til NTB.

Politiet meldte om hendelsen på Twitter like før klokken 8 torsdag morgen. De mottok meldingen fra AMK klokken 07.54.

Mjåvannsvegen er et industriområde i Songdalen kommune.

Ved halv ni-tiden var nødetatene ankommet stedet, hvorpå det ble foretatt livreddende førstehjelp.

Verken politiet i Agder eller brannvesenet kjenner årsaken til ulykken. Kriminalteknikere er på stedet, og politiet vil jobbe videre med teknisk og taktisk etterforskning.

(©NTB)

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer