Mann knivstukket ved kjøpesenter i Oslo

Funnet skadet ved Sandaker senter. Politiet leter etter gjerningspersonen.

Politiet leter etter gjerningsperson etter at en person ble funnet med mulige stikkskader ved Sandaker senter onsdag kveld. Foto: Terje Bendiksby / NTB scanpix
Politiet leter etter gjerningsperson etter at en person ble funnet med mulige stikkskader ved Sandaker senter onsdag kveld. Foto: Terje Bendiksby / NTB scanpix Vis mer
Publisert

– Fornærmede betegnes som lettere skadd og har fått behandling for skadene på Ullevål sykehus. Politiet er fremdeles på åstedet og jobber med teknisk og taktisk etterforskning. Søket etter gjerningsmannen pågår fremdeles, opplyser Oslo politidistrikt litt etter klokken 21 onsdag kveld.

Politiet mener det er nærliggende å anta at voldshendelsen nettopp hadde funnet sted da brannmannskaper kom over den skadde mannen rett etter klokken 20 tidligere på kvelden.

– En mann ble sett løpende fra stedet og inn i bygningen som huser senteret. Dette er ikke bekreftet, så vi leter etter en mulig gjerningsperson både i bygningen og i området rundt, opplyste operasjonsleder Christian Kron Engseth til NTB.

Mannen som ble sett løpende fra stedet var cirka 170 centimeter høy, mørk i huden, bar svart skyggelue og en svart Peak Performance-jakke.

I sitt varsel til politiet har de beskrevet skadene som stikkader, men politiet vet ikke hva slags stikkvåpen som er blitt brukt.

Den skadde fikk førstehjelp på stedet og ble deretter brakt til sykehus med høyst uvisst skadeomfang, opplyste Engeseth.

(©NTB)

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer