Mann knivstukket på Tøyen i Oslo

En mann er kritisk skadd etter å ha blitt knivstukket på Tøyen i Oslo lørdag morgen. En mann i 30-årene er anholdt.

Publisert

Oslo-politiet skriver på Twitter at personen som ble knivstukket, er kjørt til sykehus for behandling. Hva som førte til knivstikkingen, er ikke kjent.

Mannen er kritisk skadd, ifølge Aftenposten. Innsatsleder på stedet Kristoffer Bang sier til avisa at knivstikkingen har skjedd inne på en privat adresse i Tøyengata, og at det er brukt stikkvåpen, antakeligvis kniv.

Rundt klokken 6 meldte politiet at de har kontroll på flere personer på stedet. Klokken 7.18 melder de at en mann i 30-årene er anholdt, og at han skal avhøres ytterligere. I tillegg pågår det et søk etter to personer, som ble sett løpende fra stedet.

Politiet sikrer nå videoopptak som kan belyse hendelsen. De utelukker ikke flere pågripelser i saken.

Operasjonsleder Guro Sandnes opplyser til NTB rundt klokken 6.00 at et større område rundt Tøyengata sperres av, og at politiet har et aktivt søk etter gjerningspersoner.

– Vi har kontroll på en del personer, men om det er vitner eller personer vi må avklare status på, er for tidlig å si. Vi søker med diverse patruljer og hunder, sier hun.

(©NTB)

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

SOL er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer