Knivstikking i Sarpsborg

Mann knivstukket i Sarpsborg

En mann i 50-årene er innlagt på sykehus etter å ha blitt stukket med kniv flere ganger i Sarpsborg i Østfold natt til lørdag. En kvinne og en mann er pågrepet.

Publisert

Politiet fikk melding om hendelsen klokken 1.46 natt til lørdag.

Mannen som er innlagt på sykehus, er blitt påført flere knivstikk i arm og mage, opplyser politiet i 6-tiden lørdag morgen. Ved 8-tiden opplyser politiet at mannen skal være utenfor livsfare.

– Vi ble tilkalt til en adresse hvor det har vært uenigheter mellom noen naboer. Da vi kom på stedet, viste det seg at det var en person der som var knivstukket, sier operasjonsleder Trond Lorentzen i Øst politidistrikt til NTB.

En mann i 30-årene og en dame i 50-årene som var på stedet, er pågrepet for knivstikkingen.

– De to som er pågrepet, er kjent for politiet fra før, sier Lorentzen.

Politiet opplyser at de skal etterforske saken videre lørdag. Partene vil i løpet av dagen bli avhørt og stedet vil bli undersøkt.

(©NTB)

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på sol.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.