Mann knivstukket i Lillestrøm – politiet ber gjerningsperson melde seg

En mann er alvorlig skadd etter at han natt til søndag ble knivstukket i Lillestrøm sentrum. Gjerningspersonen er ikke pågrepet, men politiet har en mistenkt.

Illustrasjonsfoto. Foto: Heiko Junge / NTB
Illustrasjonsfoto. Foto: Heiko Junge / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

– Da vi ankom stedet, var det en person som var knivstukket, muligens flere ganger. Han ble fraktet til Ullevål med ambulanse. Det vi fikk vite av helsepersonell da han ble hentet, var at han var alvorlig, men ikke kritisk skadd, sa politiets innsatsleder Håkon Berg til Romerikes Blad natt til søndag.

Politiet fikk melding om knivstikkingen i Storgata like over klokken 01 natt til søndag.

«Vi leter etter en gjerningsperson som er beskrevet som mann, trolig i tenårene, cirka 190 centimeter høy og lysebrun i huden», skrev politiet på Twitter.

Vedkommende hadde på seg det som trolig er en svart Moncler-jakke med pelskrage og jeans med det som så ut som malingsflekker.

Politiet sier søndag morgen til Romerikes Blad at de fremdeles leter etter en tenåring.

– Vi har nå gode indikasjoner og ledetråder på hvem dette kan være, sier oppdragsleder Terje Marstad i Øst politidistrikt.

– Vi har ikke kommet i kontakt med vedkommende ennå, og ønsker selvfølgelig å snakke med ham. Får han med seg noe av det som blir skrevet i mediene nå, anbefaler vi ham å ta kontakt med politiet så snart som mulig, sier Marstad.

Han sier at mannen som ble knivstukket, fremdeles er å anse som alvorlig skadd.

– Det er ingen fare for ham, sier oppdragslederen.

(©NTB)

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

SOL er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer