Mann i 60-årene knivstukket i hals- og hoderegionen

En mann er pågrepet etter at en mann er knivstukket i Moss. Mannen skal ikke være livstruende skadd.

Publisert

Politiet rykket ut i 17-tiden etter melding om husbråk i H.A Reinerts gate.

– En mann er knivstukket i hals- og hoderegionen. Vedkommende er tatt hånd om av ambulanse, opplyste operasjonsleder Ronny Samuelsen i Øst politidistrikt til NTB.

Den fornærmede mannen, som er i 60-årene, ble brakt til Kalnes sykehus. Han skal ikke være livstruende skadd. Politiet opplyser at han er lagt i respirator, og tilstanden hans betegnes som stabil.

Samuelsen opplyser at det skal ha vært flere menn til stede da knivstikkingen skjedde, og at en mann i 50-årene og en mann i 60-årene ble pågrepet på stedet. Mannen i 60-årene fikk senere endret status til fornærmet, mens den andre pågrepne er satt i arresten.

Alle involverte er kjenninger av politiet, og de skal ha vært beruset.

– Fremdeles er det usikkert hvem som har gjort hva. Politiet jobber med å få klarhet i hendelsesforløpet, sier Samuelsen.

(©NTB)

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på sol.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.