Mann i 40-årene siktet for drap på Varaldsøy i Kvinnherad

En mann i 40-årene er siktet for drap etter at en kvinne i 40-årene ble funnet død på Varaldsøy torsdag kveld. De to betegnes av politiet som bekjente.

En kvinne er funnet død på Varaldsøy og politiet tror hun er drept av en mann som er siktet i saken. Foto: Marit Hommedal / NTB
En kvinne er funnet død på Varaldsøy og politiet tror hun er drept av en mann som er siktet i saken. Foto: Marit Hommedal / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

– Avdøde og siktede betegnes som bekjente og er ikke i slekt eller i nær relasjon til hverandre, skriver politiet i en pressemelding i 10-tiden torsdag.

Politiet ble varslet av AMK om dødsfallet klokken 20.40 torsdag.

– Lokalt brannvesen og en lokal lege var på stedet, i tillegg til luftambulansen. Kvinnen ble forsøkt gjenopplivet, men ble til slutt erklært død på stedet. Politiet kan ikke på dette tidspunktet si noe om hvilke skader hun var påført, skriver politiet.

Politiet kom til stedet klokken 21.50 og fikk raskt kontroll på siktede. Han ble pågrepet i nærheten av der kvinnen ble funnet.

– Siktede ble i natt fraktet til politihuset i Bergen, og vi planlegger å gjennomføre avhør av mannen i løpet av fredagen, skriver politiet.

Den siktede vil bli fremstilt for varetektsfengsling lørdag. Han har fått oppnevnt advokat Jørgen Riple som forsvarer.

– Politiet har sperret av området hvor kvinnen ble funnet. Kriminalteknikere er på vei fra Bergen og er ventet å ankomme i løpet av dagen. Politiet har i natt avhørt flere vitner, og dette arbeidet fortsetter utover dagen fredag, skriver politiet

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

SOL er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer