Mann i 30-årene siktet for drap etter at død kvinne ble funnet i Hamar

En kvinne er funnet død i en bolig i Hamar lørdag kveld. En mann i 30-årene er siktet for drap.

Publisert
Sist oppdatert

Politiet mottok melding om en voldshendelse klokka 21.07, skriver Innlandet politidistrikt i en pressemelding. Da politiet kom til stedet, fant de en død kvinne.

– Vi har en person som er pågrepet og siktet for drap. Det er en mann i 30-årene. Han ble pågrepet på et annet sted enn der kvinnen ble funnet, sier politiadvokat Tom E. Wassenaar Berntsen til NTB.

Han ønsker ikke å gå inn på hvor mannen ble pågrepet, om politiet har tatt beslag i et våpen, relasjonen mellom de to eller om flere personer var til stede på adressen der kvinnen ble funnet død.

– Varselet til politiet og det som møtte politiet på stedet gir skjellig grunn til å tro at vi står overfor et drap, sier Berntsen.

Politiet jobber nå på stedet og har fått bistand fra Kripos, opplyser politiadvokaten.

Berntsen sier det er for tidlig å si når den pågrepne mannen kan bli avhørt.

– Vi er veldig tidlig i etterforskningsfasen her nå. Vårt fokus er å skaffe oversikt over hendelsesforløpet og skaffe bevis og avklare hvem som har noe med dette å gjøre, sier politiadvokaten.

Hamar Arbeiderblad skriver at det er fire politibiler og en ambulanse ved adressen, som er i Briskebyen øst i Hamar. Politiet søker med hund i området, skriver avisa.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

SOL er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer