Person alvorlig skadd

Mann i 30-årene pågrepet for knivstikking i Drammen

En mann i 30-årene er pågrepet for å ha stukket en mann i 40-årene med kniv. Fornærmede skal ikke være alvorlig skadd, men er kjørt til sykehuset med ambulanse.

Publisert

Knivstikkingen skal ha skjedd under et slagsmål på Steinberg i Drammen fredag kveld. Politiet mottok meldingen klokken 19.30.

– Det er vitner på stedet som vi snakker med. Mannen er pågrepet og brakt i arrest, sier operasjonsleder Marius Knudsen i politiet i Sørøst til NTB ved 21-tiden.

Det skal bare ha vært de to som var involvert i slagsmålet. Nødetatene ankom stedet og den skadde 40-åringen ble fraktet til sykehuset i Drammen i ambulanse.

– Ut fra det vi tror nå er han ikke alvorlig skadd, men det kan fort endre seg når det er kniv involvert, sier operasjonslederen.

(©NTB)

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på sol.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.