Mann i 20-årene varetektsfengslet etter drap i Bergen

Mannen i 20-årene som er siktet for drapet i Bergen onsdag, blir varetektsfengslet i fire uker med to ukers isolasjon.

Politiet søkte med hund i nabolaget der en mann i 20-årene ble drept i Bergen onsdag. Foto: Sandor Dahl / Bergen Foto og Media / NTB
Politiet søkte med hund i nabolaget der en mann i 20-årene ble drept i Bergen onsdag. Foto: Sandor Dahl / Bergen Foto og Media / NTB Vis mer
Publisert

Det skriver Bergensavisen.

Under hele perioden blir mannen ilagt brev- og besøksforbud og medieforbud. Fengslingen er i tråd med det politiet begjærte. Mannen erkjenner ikke straffskyld, men har godtatt varetektsfengsling. Dermed gikk fengslingsmøtet som såkalt kontorforretning.

Det var like etter klokka 13.30 onsdag at politiet ble varslet via AMK om en skadd mann i 20-årene i Løvstakkveien i Bergen. Mannen ble fraktet til Haukeland universitetssjukehus og ble erklært død ved ankomst.

To personer ble opprinnelig pågrepet i saken, men en mann i 30-årene ble senere løslatt. Politiadvokat Sven Arne Dahl-Michelsen bekrefter overfor NTB at man foreløpig ikke tror det er andre involverte.

– Men vi utelukker ingenting, sier han.

Alle involverte er utenlandske statsborgere, uten at politiet vil opplyse hvor de er fra. Den drepte mannen var far.

– Et lite barn er nå fratatt muligheten til å være med sin far. Det er en stor sorg for barnet og for familien. Etterlatte er sterkt preget og står uten svar på hvordan dette kunne skje, sier familiens bistandsadvokat Ellen Eikeseth Mjøs til NTB.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

SOL er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer