Mann i 20-årene skutt på Kampen i Oslo – alvorlig skadd

En mann er skutt på Kampen i Oslo søndag morgen og er fraktet til sykehus med alvorlige, men ikke livstruende skuddskader i beinet.

Politiet gjør undersøkelser på Kampen i Oslo, der en person skal ha blitt skutt og skadd i et bein tidlig søndag morgen. Foto: Hanna Johre / NTB.
Politiet gjør undersøkelser på Kampen i Oslo, der en person skal ha blitt skutt og skadd i et bein tidlig søndag morgen. Foto: Hanna Johre / NTB. Vis mer
Publisert

– Politiet er på stedet med flere ressurser. En person er skutt og har skader i et bein. Vi er i kontakt med den skadde og noen til i en leilighet. Vi jobber med å finne ut hva som har skjedd. Den skadde kjøres til sykehus, skriver Oslo-politiet på Twitter.

Overfor NTB opplyser politiet at mannen er alvorlig, men ikke livstruende skadd, og på sykehus for behandling. Politiet jobber fortsatt med å lokalisere åstedet og avhøre vitner.

De ble varslet av noen som hadde hørt et smell i området, før de via AMK kom i kontakt med noen som var med mannen som er skutt.

– Vi gjør avhør av vitner og prøver å lokalisere åstedet. Vi er i kontakt med noen personer i leiligheten hvor fornærmede ble funnet og jobber aktivt på stedet for å få oversikt, sier operasjonsleder Kim Vindsland i Oslo-politiet til NTB.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

SOL er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer