Mann i 20-årene skutt på Kampen i Oslo – alvorlig skadd

En mann er skutt på Kampen i Oslo søndag morgen og er fraktet til sykehus med alvorlige, men ikke livstruende skuddskader i beinet.

Politiet gjør undersøkelser på Kampen i Oslo, der en person skal ha blitt skutt og skadd i et bein tidlig søndag morgen. Foto: Hanna Johre / NTB.
Politiet gjør undersøkelser på Kampen i Oslo, der en person skal ha blitt skutt og skadd i et bein tidlig søndag morgen. Foto: Hanna Johre / NTB. Vis mer
Publisert

– Politiet er på stedet med flere ressurser. En person er skutt og har skader i et bein. Vi er i kontakt med den skadde og noen til i en leilighet. Vi jobber med å finne ut hva som har skjedd. Den skadde kjøres til sykehus, skriver Oslo-politiet på Twitter.

Overfor NTB opplyser politiet at mannen er alvorlig, men ikke livstruende skadd, og på sykehus for behandling. Politiet jobber fortsatt med å lokalisere åstedet og avhøre vitner.

De ble varslet av noen som hadde hørt et smell i området, før de via AMK kom i kontakt med noen som var med mannen som er skutt.

– Vi gjør avhør av vitner og prøver å lokalisere åstedet. Vi er i kontakt med noen personer i leiligheten hvor fornærmede ble funnet og jobber aktivt på stedet for å få oversikt, sier operasjonsleder Kim Vindsland i Oslo-politiet til NTB.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

SOL er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer