Mann i 20-årene siktet for seksuelle overgrep mot barn under 16 år

Politiet i Bergen har siktet en mann i 20-årene for blant annet seksuelle overgrep mot barn og produksjon av seksualisert bildemateriale av barn og unge.

Publisert
Sist oppdatert

Mannen skal ha hatt seksuell omgang med barn under 16 år, utvist seksuelt krenkende atferd og produsert framstillinger av seksuelle overgrep eller bilder som seksualiserer barn og unge, opplyser Vest politidistrikt torsdag morgen.

Saken er under etterforskning og har ikke tidligere vært offentlig kjent, bekrefter politiet overfor NTB.

Dark Room

Distriktet har tidligere rullet opp overgrepskomplekset Dark Room, som omfatter over hundre siktede og flere hundre fornærmede fordelt på en rekke av lendets politidistrikter. I tillegg til fysiske overgrep gjelder de fleste sakene deling, produksjon og befatning med bilder og filmer som viser seksuelle overgrep mot barn.

Kommunikasjonsleder Arne Lutro vil ikke svare på spørsmål om denne siste saken. Det er ikke opplyst om den har forbindelser til Dark Room-komplekset.

Pressebrifing klokka 14

– Jeg har ikke lyst til å si noe mer nå for å sikre at alle medier blir behandlet likt. Vi holder pressekonferanse i ettermiddag og sender ut pressemelding, sier Lutro til NTB.

Pressekonferansen med politiadvokat Christine Møen Wisløff og etterforskningsleder Andreas Lervik holdes på politihuset i Bergen torsdag klokka 14.00.

Mer om

Vil du logge inn før du fortsetter?

Det koster ingenting, men det hjelper oss med å tilby deg en bedre leseropplevelse.

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer