Knivstikking på Rjukan

Mann har meldt seg til politiet

En mann ble lettere skadd i en knivstikking på Rjukan i Telemark natt til fredag. Fredag formiddag meldte den mistenkte seg for politiet.

Publisert

– Den mistenkte møtte opp på Rjukan lensmannskontor. Saken er overført til etterforskning, og mannen blir ivaretatt på lensmannskontoret, sa operasjonsleder Marius Knudsen i Sørøst politidistrikt til NTB i 10-tiden fredag.

Mannen, som er i 40-årene, møtte selv opp på politistasjonen.

Natt til fredag ble det søkt med politihelikopter etter at politiet fikk melding om hendelsen klokken 3.24 natt til fredag.

– Meldingen som kom inn, var ganske alvorlig, men skadene til fornærmede er ikke veldig alvorlige, opplyste operasjonsleder Øystein Eikedalen i Sørøst politidistrikt til NTB i morgentimene fredag.

Fornærmede har blant annet fått skader i en arm. Politiet har foreløpig ikke funnet kniven.

(©NTB)

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på sol.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.