Mann gikk amok på karantenehotell – dømt til tre måneders fengsel

I januar angrep en gjest på et karantenehotell i Trondheim en ansatt, etter å ha fått beskjed om at han ikke kunne ha gjester på hotellet. Nå er han dømt.

Foto: Nordic Choice Hotels
Foto: Nordic Choice Hotels Vis mer
Publisert

Mannen i 30-årene er dømt i Sør-Trøndelag tingrett til 90 dagers fengsel for grov kroppskrenkelse, og må betale 30.000 kroner i oppreisningserstatning til fornærmede, skriver Adresseavisen.

I tillegg må han betale 338 kroner i skadeerstatning samt sakskostnader på 3.000 kroner. Tiltalte erkjente straffskyld.

Hendelsen skjedde tidlig i januar i år på Quality Hotel Augustin i Trondheim sentrum. Mannen ankom hotellet på natta og hadde med seg en kamerat, noe som ikke var tillatt ettersom hotellet fungerte som karantenehotell i forbindelse med koronapandemien.

Den ansatte ga beskjed om at det ikke var tillatt med gjester, og at den dømte ikke skulle tilbake på rommet, fordi han var ferdig med karantenen sin.

Etter uenigheter dro mannen den fornærmede ansatte i bakken, og sammen med kameraten slo og sparket han vedkommende. I tillegg slo de vedkommende gjentatte ganger med en barkrakk.

Til slutt kom den fornærmede seg unna og løp til hotellets bakgård, mens den dømte mannen tok fire flasker alkohol og forlot hotellet.

(©NTB)

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

SOL er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer