Mann funnet død i vann på Jæren

En mann i 30-40-årene ble fredag funnet død i Frøylandsvatnet på Jæren. Politiet melder at det ikke er noe som tyder på at det har skjedd en straffbar handling.

Publisert

– Vi har spor å gå etter når det gjelder identifisering, og vi vet det er en mann i 30-40-årene. Vi regner med å få svar på ID i løpet av uken, sier politifaglig etterforskningsleder Morten Slettebø i Sørvest politidistrikt i en pressemelding.

Det var fredag at politiet fikk melding om funnet av en død person i Frøylandsvatnet, ved Lalandsholmen på Jæren.

– Personen ble funnet av en turgåer, som meldte at noe som så ut som en person, lå og fløt i sivet, sa politiets innsatsleder på stedet, Espen Hegre, til Stavanger Aftenblad.

Politiet visste først ikke hvem personen var, og politifaglig etterforskningsleder Øyvind Tveit sa søndag at de ikke hadde noen savnetmeldinger som kunne kobles til avdøde.

Personen ble obdusert mandag.

– Foreløpig er det ikke noe som tyder på at det har skjedd en straffbar handling i forbindelse med dødsfallet, sier Morten Slettebø.

(©NTB)

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

SOL er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer