Mann funnet død i Trondheim

En mann ble funnet omkommet ved et boligfelt på Moholt i Trondheim mandag morgen. Politiet setter funnet i sammenheng med letingen etter en savnet mann.

Publisert

Den døde ble funnet like før klokka 6 mandag morgen. Han ble funnet i et skogsområde ved et boligfelt på Moholt i Trondheim.

– Identifikasjonsdokumenter på vedkommende sannsynliggjør at det er savnede. Pårørende er varslet og får bistand av kriseteamet, skriver politiet på Twitter.

Politiet foretar rutinemessig etterforskning på stedet.

– Det er ikke mistanke om noe straffbart forhold, men vi kan ikke utelukke at det skyldes en ulykke, sier operasjonsleder Kamilla Engen i Trøndelag politidistrikt til NTB.

En 37 år gammel mann ble meldt savnet ved 16.30-tiden søndag, etter at familien meldte sin bekymring da han ikke kom hjem etter en fest. Det ble satt i gang søk etter mannen og dette arbeidet pågikk også natt til mandag.

(©NTB)

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på sol.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.