Kraftig boligbrann

Mann fraktet til sykehus etter boligbrann i Sandefjord

En kraftig brann har brutt ut i et leilighetsbygg på Framnes i Sandefjord kommune mandag kveld. Én mann i 60-årene er fraktet til sykehus i ambulanse.

En kraftig brann har brutt ut i et leilighetsbygg på Framnes i Sandefjord kommune mandag kveld. Det består av åtte leiligheter fordelt over tre plan, men det er uvisst hvor mange av leilighetene som er berørt. Foto: Lars Eide / NTB scanpix
En kraftig brann har brutt ut i et leilighetsbygg på Framnes i Sandefjord kommune mandag kveld. Det består av åtte leiligheter fordelt over tre plan, men det er uvisst hvor mange av leilighetene som er berørt. Foto: Lars Eide / NTB scanpix Vis mer
Publisert

Leilighetsbygget ligger i Martin Larsens vei på Framnes. Det består av åtte leiligheter fordelt over tre plan, men det er uvisst hvor mange av leilighetene som er berørt.

– Det er sendt inn røykdykkere, og det brenner kraftig i andre etasje, opplyser vaktleder Dan William Jensen i Sørøst 110 til NTB.

Både politi og brannmannskaper fra Sandefjord og Larvik er på stedet.

Brannvesenet ble tipset av naboer som observerte røyk i leilighetsbygget. De mottok meldingen klokken 20.32.

– Det brant ut av flere vinduer i andre etasje. Det er uvisst hvor mange som befinner seg der, sier operasjonsleder André Kråkenes i Sørøst politidistrikt til NTB.

En mann i 60-årene er fraktet til sykehus i ambulanse.

– Skadeomfanget på han er ukjent, sier operasjonslederen.

(©NTB)

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer