En kraftig brann har brutt ut i et leilighetsbygg på Framnes i Sandefjord kommune mandag kveld. Det består av åtte leiligheter fordelt over tre plan, men det er uvisst hvor mange av leilighetene som er berørt. Foto: Lars Eide / NTB scanpix
En kraftig brann har brutt ut i et leilighetsbygg på Framnes i Sandefjord kommune mandag kveld. Det består av åtte leiligheter fordelt over tre plan, men det er uvisst hvor mange av leilighetene som er berørt. Foto: Lars Eide / NTB scanpix Vis mer

Kraftig boligbrann

Mann fraktet til sykehus etter boligbrann i Sandefjord

En kraftig brann har brutt ut i et leilighetsbygg på Framnes i Sandefjord kommune mandag kveld. Én mann i 60-årene er fraktet til sykehus i ambulanse.

Publisert

Leilighetsbygget ligger i Martin Larsens vei på Framnes. Det består av åtte leiligheter fordelt over tre plan, men det er uvisst hvor mange av leilighetene som er berørt.

– Det er sendt inn røykdykkere, og det brenner kraftig i andre etasje, opplyser vaktleder Dan William Jensen i Sørøst 110 til NTB.

Både politi og brannmannskaper fra Sandefjord og Larvik er på stedet.

Brannvesenet ble tipset av naboer som observerte røyk i leilighetsbygget. De mottok meldingen klokken 20.32.

– Det brant ut av flere vinduer i andre etasje. Det er uvisst hvor mange som befinner seg der, sier operasjonsleder André Kråkenes i Sørøst politidistrikt til NTB.

En mann i 60-årene er fraktet til sykehus i ambulanse.

– Skadeomfanget på han er ukjent, sier operasjonslederen.

(©NTB)

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på sol.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.