Mann fastklemt etter trafikkulykke

En mann ble sittende fastklemt etter at bilen hans veltet og ble liggende opp mot et tre etter å ha kjørt av veien ved Kverneland i Rogaland natt til søndag.

Publisert

Politiet fikk melding om ulykken i Time kommune søndag klokken 2.50. En time senere melder de på Twitter at mannen er hentet ut av bilen og får hjelpe av personell fra luftambulansen og de øvrige nødetatene.

– Han har vært inn og ut av bevissthet, mens de jobbet med å få ham ut av bilen, men vi har foreløpig ikke noen nærmere opplysninger om hvor alvorlig skadd han er, sier operasjonsleder Steinar Knudsen i Sørvest politidistrikt til NTB.

Taket på bilen måtte fjernes for å frigi mannen som satt fastklemt. Han var ved bevissthet etter at han var hentet ut. Han ble sendt til sykehus med ambulanse.

Knudsen sier det foreløpig er uklart hvordan ulykken har skjedd. Politiet opplyser på Twitter at de har sporet opp og avhørt en annen person som har vært med i bilen.

(©NTB)

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer