Mann fant slange i salat fra butikken

Alex White fikk seg en overraskelse da han fant en levende slange i salaten han kjøpte på en butikk i Sydney i Australia.

Denne rakkeren dukket opp i salaten som Alex White kjøpte på butikken i Sydney. Slangen kalles «pale-headed snake» på engelsk og «hoplocephalus bitorquatus» på latin. Foto: Gary Pattinson / Wires / AP / NTB
Denne rakkeren dukket opp i salaten som Alex White kjøpte på butikken i Sydney. Slangen kalles «pale-headed snake» på engelsk og «hoplocephalus bitorquatus» på latin. Foto: Gary Pattinson / Wires / AP / NTB Vis mer
Publisert

White trodde det var en stor mark i den innpakkede salaten – fram til ei slangetunge svirret.

– Jeg fikk på en måte helt hetta da jeg så den lille tunga komme ut av munnen og startet å svirre rundt. Da innså jeg at det var en slange siden mark ikke har tunge, sier White.

Slangen er i giftsnokfamilien og har ifølge myndighetene blitt fraktet den 870 kilometer lange turen fra pakkeanlegget i Toowoomba til Sydney, innepakket i plast med to romanosalat-hoder.

Slangens tilstand var trolig redusert som følge av den kjølige oppbevaringen, og White fraktet den i ryggsekken sin på sykkel hjem fra matbutikken mandag kveld før han og samboeren Amelia Neate så noe som begynte å bevege seg da de åpnet salatpakningen på kjøkkenbordet. De la salatpakningen og slangen i en boks og ringte til en dyreredningsorganisasjon som kom og fraktet med seg slangen.

Slangen, som er i underkant av 20 centimeter lang og svært giftig, blir sendt til delstaten Queensland i neste uke.

Supermarkedkjeden ALDI undersøker nå hvordan det var mulig at slangen endte opp i salatpakningen.

(©NTB)

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer