Mann fant slange i salat fra butikken

Alex White fikk seg en overraskelse da han fant en levende slange i salaten han kjøpte på en butikk i Sydney i Australia.

Denne rakkeren dukket opp i salaten som Alex White kjøpte på butikken i Sydney. Slangen kalles «pale-headed snake» på engelsk og «hoplocephalus bitorquatus» på latin. Foto: Gary Pattinson / Wires / AP / NTB
Denne rakkeren dukket opp i salaten som Alex White kjøpte på butikken i Sydney. Slangen kalles «pale-headed snake» på engelsk og «hoplocephalus bitorquatus» på latin. Foto: Gary Pattinson / Wires / AP / NTB Vis mer
Publisert

White trodde det var en stor mark i den innpakkede salaten – fram til ei slangetunge svirret.

– Jeg fikk på en måte helt hetta da jeg så den lille tunga komme ut av munnen og startet å svirre rundt. Da innså jeg at det var en slange siden mark ikke har tunge, sier White.

Slangen er i giftsnokfamilien og har ifølge myndighetene blitt fraktet den 870 kilometer lange turen fra pakkeanlegget i Toowoomba til Sydney, innepakket i plast med to romanosalat-hoder.

Slangens tilstand var trolig redusert som følge av den kjølige oppbevaringen, og White fraktet den i ryggsekken sin på sykkel hjem fra matbutikken mandag kveld før han og samboeren Amelia Neate så noe som begynte å bevege seg da de åpnet salatpakningen på kjøkkenbordet. De la salatpakningen og slangen i en boks og ringte til en dyreredningsorganisasjon som kom og fraktet med seg slangen.

Slangen, som er i underkant av 20 centimeter lang og svært giftig, blir sendt til delstaten Queensland i neste uke.

Supermarkedkjeden ALDI undersøker nå hvordan det var mulig at slangen endte opp i salatpakningen.

(©NTB)

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

SOL er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer