Mann etterlyst for voldtekt av mindreårig jente i park

Politiet i Bergen ber om tips etter at en ung jente har meldt at hun ble voldtatt i Nygårdsparken av en ukjent mann tirsdag 21. desember.

Saken etterforskes av politiet i Bergen. Arkivfoto: Marit Hommedal / NTB
Saken etterforskes av politiet i Bergen. Arkivfoto: Marit Hommedal / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Bergenspolitiet har startet voldtektsetterforskning og etterlyser en mann med hettegenser og caps, som er blitt fanget opp av et overvåkingskamera.

Politiadvokat Celin Hauge Andersen sier til Bergens Tidende at den fornærmede i saken er under 18 år. Hendelsen skjedde i Nygårdsparken mellom klokken 21 og 21.30 på kvelden 21. desember.

– Vi har foreløpig ikke avhørt vitner som har sett hendelsen. Vi ønsker å komme i kontakt med personer som har hørt eller sett noe, sier Andersen.

Mannen som er etterlyst, blir beskrevet som mellom 20 og 30 år, tynn, mørk i huden med mørke øyne, svart hår, bart og skjegg og et arr på kinnet.

– Saken etterforskes ved Bergen sentrum politistasjon og er i en tidlig fase. Politiet har til nå blant annet avhørt vitner, innhentet videoovervåking og analysert elektroniske spor, heter det i en pressemelding.

(©NTB)

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

SOL er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer