Mann dømt til 14 års fengsel for knivangrep på tiåring i Göteborg

I mars ble en ti år gammel jente knivstukket i halsen og ryggen i Göteborg sentrum. Mannen som angrep henne, er nå dømt til fengsel i 14 år.

En mann er dømt til fengsel i 14 år for et knivangrep på en ti år gammel jente i Göteborg i mars. Her undersøker kriminalteknikere åstedet. Foto: Björn Larsson Rosvall / TT / NTB
En mann er dømt til fengsel i 14 år for et knivangrep på en ti år gammel jente i Göteborg i mars. Her undersøker kriminalteknikere åstedet. Foto: Björn Larsson Rosvall / TT / NTB Vis mer
Publisert

Følg Sol på Facebook!

Jenta var i Brunnsparken i sentrum av Göteborg sammen med sin mormor og morfar da hun ble angrepet av mannen. Både hun og mormoren ble sendt til sykehus etter angrepet.

Mannen i 30-årene er nå dømt til fengsel i 14 år for drapsforsøk og grov mishandling, skriver Aftonbladet.

Det skal ikke være noen relasjon mellom den dømte mannen og jenta og hennes mormor. Mannen har forklart at han hadde psykiske problemer i tiden rundt angrepet.

– Jeg husker at jeg hadde masse demoner i hodet og stemmer og følelser som ville at jeg skulle fylle demonenes liv, sa mannen i avhør, ifølge Aftonbladet.

(©NTB)

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

SOL er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer