Mann dømt for å ha voldtatt sin kone og filmet handlingen

En mann i 40-årene er i Hordaland tingrett dømt til fire års fengsel for å ha voldtatt sin kone mens hun sov og for å ha filmet det.

En mann i 40-årene er i Hordaland tingrett dømt til fire års fengsel for å ha voldtatt sin kone i fjor. Foto: Bjørnar Morønning / NTB
En mann i 40-årene er i Hordaland tingrett dømt til fire års fengsel for å ha voldtatt sin kone i fjor. Foto: Bjørnar Morønning / NTB Vis mer
Publisert

Mannen er også idømt å betale kvinnen 200.000 kroner i erstatning. Hendelsen skal ha skjedd i fjor i en av Bergens omegnskommuner, ifølge Bergens Tidende.

Mannen og kvinnen var gift i flere år, men gikk gjennom et samlivsbrudd da voldtekten skal ha skjedd. Kvinnen skal da ha oppdaget en video på mannens telefon, som viste samleie mellom de to.

Fornærmede forklarte i retten at hun ikke husket hendelsen og at hun mener hun sov, skriver avisen.

Mannen erkjente ikke straffskyld og hevdet på sin side at han ikke husker hendelsen. Han nektet også for at det var ham på videoen, men ble ikke trodd av retten, skriver B.T.

(©NTB)

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

SOL er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer