Mann døde etter knivstikking i Skien – tre menn pågrepet og siktet

Tre menn er pågrepet og siktet for grov kroppsskade med døden til følge etter at en mann i 20-årene døde etter en knivstikking i Skien sentrum lørdag.

En mann i 20-årene døde på sykehus etter å ha blitt stukket med kniv i Skien sentrum lørdag formiddag. Tre menn er pågrepet og siktet for grov kroppsskade med døden til følge. Foto: Geir Norendal / NTB
En mann i 20-årene døde på sykehus etter å ha blitt stukket med kniv i Skien sentrum lørdag formiddag. Tre menn er pågrepet og siktet for grov kroppsskade med døden til følge. Foto: Geir Norendal / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Politiet i sørøst fikk klokken 12.45 melding om at en mann var funnet knivstukket ved Ibsenhuset i Skien sentrum. Mannen ble deretter fraktet til sykehus, hvor han senere døde av skadene.

– Tre menn er nå pågrepet og siktet for grov kroppsskade med døden til følge, opplyser Linda Leland, fungerende leder for etterforskningsseksjonen ved Grenland politistasjon, i en pressemelding lørdag kveld.

Politiet ønsker foreløpig ikke å si noe om hvorvidt det er en relasjon mellom de siktede og avdøde, en mann i 20-årene. Foranledningen for knivstikkingen er fortsatt ukjent.

Den knivstukne mannen ble funnet i en park nær Ibsenhuset i Skien sentrum. Foto: Geir Norendal / NTB
Den knivstukne mannen ble funnet i en park nær Ibsenhuset i Skien sentrum. Foto: Geir Norendal / NTB Vis mer

– Vi har kriminalteknikere på stedet og vil også foreta rundspørring og avhøre vitner i området for å forsøke å klarlegge hva som har skjedd i forkant, sier Leland.

Politiet ber samtidig personer med informasjon om hendelsen om å ta kontakt med politiet. Avhør av de siktede vil bli forsøkt gjennomført i løpet av morgendagen, heter det i pressemeldingen.

Politiet understreker at hendelsen ikke har noe å gjøre med en annen voldshendelse i Skien lørdag, hvor en person ble slått i hodet med en hammer og kjørt til sykehus med lettere skader.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

SOL er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer