Mann alvorlig skadd i voldshendelse i Stjørdal

En mann i 20-årene er alvorlig skadd og fraktet til sykehus etter en voldshendelse i Stjørdal i Trøndelag. En person er pågrepet.

Politiet etterforsker på stedet etter at en mann i 20-årene ble alvorlig skadd og fraktet til sykehus etter en voldshendelse i Stjørdal. Foto: Joakim Halvorsen / NTB
Politiet etterforsker på stedet etter at en mann i 20-årene ble alvorlig skadd og fraktet til sykehus etter en voldshendelse i Stjørdal. Foto: Joakim Halvorsen / NTB Vis mer
Publisert

Politiet meldte om hendelsen tirsdag kveld ved 19.15-tiden. I forbindelse med en slåsskamp med tre menn i 20-årene skal en av de involverte ha blitt skadd.

– En person er alvorlig skadd og fraktet inn til St. Olavs hospital, skriver Trøndelag politidistrikt.

– Det var ambulansepersonellets vurdering av skadene, og de kjørte vedkommende til St. Olavs hospital umiddelbart, sier operasjonsleder Rune Brandmo til NTB.

Han sier politiet har kontroll på de to andre som skal ha vært involvert i slåsskampen, men at de foreløpig ikke har oversikt over bakgrunn for konflikten.

En person er ved 19.40-tiden pågrepet, opplyser politiet. Med unntak av den skadde og den pågrepne mannen, avhøres de andre involverte som vitner, skriver Adressa.

– Det er litt uvisst hva som lå bak og om det har blitt brukt noen gjenstander i forbindelse med basketaket, sier Brandmo.

Operasjonsleder Anne Birgitte Arras sier til Trønder-Avisa at det skal ha blitt brukt flere gjenstander.

– Det er snakk om at flere gjenstander skal ha vært brukt under slåsskampen, men hva som er brukt har vi så langt ikke oversikt over, sier hun.

Hendelsen utspant seg i Monsberga friluftsområde i Stjørdal sentrum. Politiet er tirsdag kveld på stedet og etterforsker og tar avhør av vitner for å få oversikt over hendelsesforløpet, sier Arras. Flere hundepatruljer søker også i området.

(©NTB)

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

SOL er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer