Mann alvorlig skadd etter knivstikking i Oslo sentrum

En mann er kjørt til sykehus med alvorlige skader etter å ha blitt knivstukket i Vaterlandsparken ved Grønland i Oslo.

En person er alvorlig skadd etter en knivstikking i området Vaterlandsparken på Grønland i Oslo. Foto: Beate Oma Dahle / NTB
En person er alvorlig skadd etter en knivstikking i området Vaterlandsparken på Grønland i Oslo. Foto: Beate Oma Dahle / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

– Vi har kontakt med mannen og han er straks til behandling hos ambulansen. Uavklart skadeomfang utover at han er bevisst, tvitrer Oslo-politiet ved 21.45-tiden tirsdag.

Politiet mottok melding om hendelsen klokken 21.34.

– Fornærmede er kjørt til sykehus av ambulansen. Han var bevisst og blødde da politiet kom i kontakt med ham. Han beskrives som alvorlig skadd, skriver Oslo-politiet på Twitter.

– Vi snakker med flere vitner på stedet og jobber med å samle informasjon om hendelsesforløpet, skriver politiet videre.

Vaterlandsparken ligger ved Akerselva like ved Oslo Spektrum. Ingen er pågrepet hittil, opplyser politiet.

Mandag ble to menn knivstukket på Furuset i Oslo, og begge to er siktet i saken. Grete Lien Metlid, som leder etterretning og etterforskning i Oslo politidistrikt, sa til TV 2 tidligere tirsdag at det bekymringsfullt at det har skjedd flere alvorlige voldshendelser i Oslo på kort tid.

– Vi har forståelse for at dette er skremmende for folk i byen. Det er for tidlig å trekke konklusjoner, men vi er nok nå inne i en mer urolig periode når det gjelder konfliktlinjer i politidistriktet. Det har høyeste prioritet, og vi jobber forebyggende for unngå at dette ikke eskalerer, sa hun til TV 2.

– Om dette skyldes et generelt høyt konfliktnivå nå eller om det er innenfor det vi av og til ser av variasjoner, må vi komme tilbake til.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

SOL er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer