Mann (50) tiltalt: Brøt seg inn hos «Skal vi danse»

En 50 år gammel mann må møte i retten til uka, tiltalt for å ha stjålet utstyr for nær en million kroner til TV 2s «Skal vi danse»-produksjon.

En 50 år gammel mann må møte i retten til uka, tiltalt for å ha stjålet utstyr for nær en million kroner til TV 2s «Skal vi danse»-produksjon. Her er alle årets deltakere i det populære programmet. Foto: Javad Parsa / NTB
En 50 år gammel mann må møte i retten til uka, tiltalt for å ha stjålet utstyr for nær en million kroner til TV 2s «Skal vi danse»-produksjon. Her er alle årets deltakere i det populære programmet. Foto: Javad Parsa / NTB Vis mer
Publisert

Han skal han ha tatt seg inn i lokalene i Oslo der produksjonen lages en natt i september i fjor.

I løpet av to timer har han ifølge tiltalen sammen med flere andre stjålet utstyr fra Nordisk Film TV og flere andre samarbeidspartnere til TV 2, samt utstyr tilhørende deltakerne.

I tillegg til grovt tyveri, er han tiltalt for ikke å ha stoppet for politiet og forsøkt å kjøre ifra dem, og for oppbevaring av narkotika.

Tilgangen til bilen skal 50-åringen ha skaffet seg ved å ta bilde av seg selv med en annens sertifikat. Det sendte han til Bilkollektivet for å opprette bruker og benytte seg av kollektivets biler.

Det er satt av to dager til rettssaken, som starter onsdag 24. august i Oslo tingrett.

(©NTB)

OVERTENNINIG: Amalie Iuel fikk full overtenning da Karsten Warholm sikret gullet i EM. Video: Løkås/Godø. Klipp: NRK Vis mer
Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

SOL er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer