Flere ulykker på såpeglatte veier

Mange trafikkuhell på glatte veier på Østlandet

Synkende temperaturer over store deler av Østlandet førte lørdag til glatte veier og en rekke utforkjøringer og kollisjoner.

Det er såpeglatte veier flere steder på Øst- og Sørlandet lørdag. – Kjør forsiktig og senk farten, lyder oppfordringen fra Vegtrafikksentralen. Illustrasjonsfoto: Terje Pedersen / NTB scanpix.
Det er såpeglatte veier flere steder på Øst- og Sørlandet lørdag. – Kjør forsiktig og senk farten, lyder oppfordringen fra Vegtrafikksentralen. Illustrasjonsfoto: Terje Pedersen / NTB scanpix. Vis mer
Publisert

Kjør forsiktig og senk farten var rådet fra Vegtrafikksentralen Øst på Twitter lørdag morgen.

– Salting av flere veier er allerede i gang og vil fortsette. Bilistene må ha i bakhodet at det er desember måned, og det vil kunne være glatt flere steder, sa trafikkoperatør Turid Norman i Vegtrafikksentralen Øst til NTB lørdag morgen.

Også Vegtrafikksentralen Sør advarer om stedvis svært glatte veier i Vestfold, Telemark og Aust-Agder.

Snurret på E6

I Oslo kjørte et vogntog seg fast i Maridalsveien/Skjoldveien. En bergingsbil ble sendt til stedet, men traileren kom seg etter hvert løs selv. I Enebakkveien på Klemetsrud havnet en bil midt inne i rundkjøringen på det glatte føret. Ingen personer ble skadd, men det ble store materielle skader.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer